SKARAMUČA DINGAČ

14,68 

U cijenu je uključen PDV

Dingač je vrhunsko vino, duboke rubinskocrvene boje, kristalne bistroće te fino naglašene sortne arome. Ovo vino je jedinstveno po harmoničnoj punoći okusa. Dingač je tipičan plavac, voćnih karakteristika, aroma koje podsjećaju na bobičasto voće.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2018

Temperatura

16-18 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Plavac mali

007-spoon-and-fork
Dingač je idealan uz pečeno i začinjeno crveno meso, tradicionalna dalmatinska jela i zrele sireve
19 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159902788 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani