STINA PLAVAC MALI STIPANČIĆ

63,62 

U cijenu je uključen PDV

Posebno vino dobiveno s našeg najboljeg položaja koji redovito oduševljava kvalitetom grožđa. Bogat bouquet s koncentriranim aromama tamnog voća i začinskim notama. Ekstraktno i puno, sa zrelim taninima, iznenađujućim svježinom i dugim završetkom. Vino modernog stila koje predstavlja sam vrh Stinine proizvodnje crnih vina.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2019

Temperatura

16-18 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Plavac mali

007-spoon-and-fork
Trebao bih se piti uz ozbiljno elaboriranu hranu od crvenog mesa, uz smrčke, uz tartufe, osobito bijele i uz najfinije tamne čokolade.
11 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903460 Kategorija:
Vinarija Stina vino svoju inspiraciju crpi iz jedinstvenog bračkog bijelog kamena (Stina). Simbol je napornog rada, snage, ali i ljepote. Inspirirani svojim okruženjem, vinarija je odlučila inspirirati i druge te je na svakoj etiketi dala platno na kojem možete slikati vinom. U poljima prekrivenim stinom, na okomitim stinama iznad mora, vinarija radi vino koje ne umije nositi nijedno drugo ime nego – Stina. Besprijekorno čista, isključivo monosortna. Kao takva, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Naprotiv, uvijek budi duh i svojom pričom potiče da i mi vinarija nešto zanimljivo ispriča.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani