STROH 80%

31,42 

U cijenu je uključen PDV

STROH 80 je ikona austrijskih jakih alkoholnih pića i čvrsto je vezan uz kulinarsku i pekarsku tradiciju Austrije. Za što se koristi STROH 80? U kolačima, kolačima i desertima, STROH 80 otkriva svoju jedinstvenu aromu koja je postala definirana austrijskim kulinarskim ukusom. Štoviše, STROH 80 toplim napitcima daje posebnu notu. Uz umjerenu upotrebu pogodan je i za koktele i slana jela.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

38.00 %

Zemlja

Austrija

Proizvođač

007-spoon-and-fork
20 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 286 Kategorija:
Godine 1832., kada je Sebastian Stroh počeo destilirati svoja prva alkoholna pića u St. Paulu u Koruškoj, postavio je temelje današnje tvrtke. Od tada su žestoka pića iz kuće STROH poznata po svom autentičnom i aromatičnom okusu. Danas je STROH međunarodno priznat kao simbol bogate austrijske kulinarske kulture. STROH evocira uspomene na posljednji odmor u austrijskim Alpama te hranu i piće u kojima se tamo uživalo. Nitko ne utjelovljuje aromu prave austrijske joie de vivre bolje od The Spirit of Austria.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani