TANQUERAY TEN

40,94 

U cijenu je uključen PDV

Tanqueray No. Ten Gin izdan je 2000. godine kao mlađa verzija masovno popularnog Tanqueray London Dry Gin. Od tada je Tanqueray No. Ten Gin postao oličenje elegancije i dobrog ukusa. Kao jedini gin koji se radi sa svježim biljem i voćem u malim kotlićima, postiže neponovljivo intenzivan miris. Voćno-svježe note agruma i suptilan nagovještaj slada prelijevaju se u nježnu završnicu, što znači da je Tanqueray No. Ten čista poslastica.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

47.30 %

Zemlja

Engleska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1078 Kategorija:
Tanqueray je vodeći u kategoriji ginova gotovo 200 godina s nepokolebljivom pažnjom na kvalitetu.  Sve je počelo 1830. godine kada je Charles Tanqueray postavio svoju destileriju Vine Street u Bloomsburyju u Londonu i počeo eksperimentirati s najboljim svjetskim botaničkim proizvodima stvarajući pritom više od 300 recepata. Rezultat je bio Charlesov izvanredni Tanqueray London Dry recept koji je od tada pomogao definirati standard za sve London Dry Ginsove.Danas se Tanqueray proizvodi u poznatoj destileriji Cameronbridge na obalama rijeke Leven u Fifeu u Škotskoj. Predvođen glavnim destilatorom Terryjem Fraserom, tim nastavlja nasljeđe Charlesa Tanqueraya, osiguravajući da se Tanquerayeva kvaliteta ističe u odnosu na sve ostale.U destileriji postoje tri velika bakrena destilatora koji se koriste za pripremu Tanqueray London Dry. Jedan datira iz vremena vladavine kralja Georgea III. i bio je u neprekidnoj upotrebi više od 250 godina - dobio je nadimak 'Stari Tom'.BACARDIBacardi je 4. veljače osnovao Don Facundo Bacardí Massó u Santiagu de Cuba, kada je kupio malu destileriju i revolucionirao proces proizvodnje ruma kako bi stvorio glatko, lagano alkoholno piće – ono što svijet sada poznaje kao BACARDÍ® rum.Facundova žena, Doña Amalia primjećuje koloniju voćnih šišmiša koji vise na gredama destilerije i prepoznaje njihovu važnost za španjolske i kubanske domorodačke narode Taíno kao simbole dobrog zdravlja, obiteljskog jedinstva i sreće. Ona predlaže usvajanje šišmiša kao simbola BACARDÍ ruma i ubrzo su mještani počeli tražiti "el ron del murcielago" - rum od šišmiša.Facundo Bacardí Moreau (sin Don Facunda) sadi kokosovu palmu ispred nove destilerije. Od milja zvana El Coco, palma je postala simbol obitelji i tvrtke Bacardí. Izdržavši požar u destileriji, pet potresa i nebrojene uragane, El Coco je simbolizirao snagu i otpornost tvrtke Bacardi.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani