TRAVARICA ROSSI

20,00 

U cijenu je uključen PDV

Travarica obitelji Rossi tradicionalno je proizvedeno istarsko žestoko piće proizvedeno od četiri puta destilirane rakije komine istarske malvazije obogaćene maceracijom 15 mediteranskih aromatičnih trava. Odležao je 6 mjeseci u barrique bačvama. Topla žuta boja sa zlatnim odsjajem i finom gustoćom. Na nosu podsjeća na orah, bademe, lješnjake i kadulju. U okusu suho, toplo i pomalo trpko s intenzivnim i dugim, blago gorkastim završetkom.

Težina 1 kg
Zapremina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Hrvatska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
Preporučena temperatura posluživanja je 10 – 12 °C. Poslužuje se ohlađen i čist, bez leda. Dobro ide sam ili uz ratatouille i druga jela od kuhanog ili pečenog povrća.
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 959 Kategorija:
Osamdesetih godina 20. stoljeća vinarstvo postaje glavna komercijalna djelatnost obitelji Rossi. Veće količine vina su plasirane u Sloveniju gdje je porasla potražnja za kvalitetnim vinima iz Istre. Devedesetih godina velike količine rinfuznih vina otkupljuje veletrgovac u Trstu. U tom periodu Rossiji pojačavaju proizvodnju domaćih rakija te stvaraju Bisku, Medenicu, Eukaliptus i Orahovac. S izmjenom milenija i otvaranjem novog stoljeća, pod motom "nije bitna kvantiteta nego kvaliteta" Rossijevi strateški ulažu u inovativne tehnologije i brendiranje svojih proizvoda. Kao svoj cilj vide stvaranje vina i destilata vrhunske kvalitete, njihovo pozicioniranje u sam vrh premium segmenta domaćeg i stranog tržišta, te postuliranje obiteljskog brenda Rossi kao pojma kvalitete vina i destilata.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani