VIGOR

13,87 

U cijenu je uključen PDV

Najprodavanija i najpoznatija hrvatska vodka na domaćem i izvoznom tržištu, neizostavna na svakom partyu! Neutralna aroma i bistrina temeljne su karakteristike Vigor vodke. To je postignuto višestrukom filtracijom te omekšavanjem žitnog destilata vrhunske kvalitete. Dobro uravnotežen i čist, karakterističan po mekanom, pitkom, ali snažnom okusu koji, ni pri sporom pijenju, nije oštar. Mekana i delikatna po ukusu, savršena za koktele i jednostavna mješovita pića.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

37.50 %

Zemlja

Hrvatska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
14 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 87 Kategorija:
1862. osnovana je prva Zagrebačka tvornica likera Franjo Pokorny. Ovaj izuzetan poduzetnik i autor slavnog Pelinkovca vrlo brzo proširuje posao na brojna europska tržišta, a zahvaljujući iznimnoj kvaliteti proizvoda osvaja odlikovanja na brojnim međunarodnim izložbama. Ti vrhunski likeri se piju i na francuskom carskom dvoru Napoleona III., te drugim istaknutim mjestima diljem Europe.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani