WILLIAMS RONER

29,82 

U cijenu je uključen PDV

Destiliraju se samo najbolje, najzrelije i najmirisnije kruške Williams-Christ kako bi se uhvatio njihov miris i oduševio nos i nepce. Ova Williams rakija je napisala dio povijesti Roner destilerije.

Težina 1 kg
Zapremina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Italija

Proizvođač

007-spoon-and-fork
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 3676 Kategorija:
1946. Gottfried Roner počeo je destilirati i postavio destilator u kući svojih roditelja. Destilacija je drevna vještina čiji su korijeni u tajanstvenoj magiji alkemije i koja ima dugu tradiciju u alpskom području. Nakon ranih uspjeha s proizvodnjom rakije, Gottfried, koji je bio strastven za svoju zemlju i njezine plodove, odlučio je proširiti svoju proizvodnju: macerirajući korijenje i bobice iz okolnih šuma, kako je to već bila tradicija, proizvodio je tradicionalne proizvode poput liker od gorčice, smreke i borovnice. Ovi proizvodi i dalje su među najpopularnijim likerima naše destilerije. Kupnjom druge kotaonice osnivač tvrtke dodatno je diverzificirao proizvodnju i počeo destilirati voće, kako se tradicionalno radi u srednjoj Europi. Izvrsna kvaliteta jabuka i krušaka te prirodni talent Gottfrieda, postavili su temelje za još uvijek postojeću jedinstvenu kvalitetu voćnih destilata destilerije Roner.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani