CHIVAS REGAL 12 YO

39,62 

U cijenu je uključen PDV

Chivas Regal 12 mješavina je najboljih malt i grain škotskih viskija koji su u hrastovim bačvama sazrijevali najmanje 12 godina. Luksuzni okusi leže u srži prepoznatljivog viskija. Uz hrskavo voće iz voćnjaka, divlji vrijesak i note slatkog meda, vaše iskustvo ispijanja viskija postalo je još ugodnije.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Škotska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
13 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 91 Kategorija:
Chivas Regal je miješani škotski viski koji proizvodi Chivas Brothers podružnica Pernod Ricarda u Škotskoj. Chivas Regal kreirao je 1909. godine glavni blender Chivas Brothers Charles Stewart Howard kao 25 ​​godina star luksuzni viski. Chivas Regal je vodeći na tržištu škotskog viskija odležanog 12 godina i više u Europi i Aziji i Pacifiku. Njegova je prodaja porasla za 61% između 2002. i 2008. U globalnom smislu, Chivas Regal zabilježio je količinsku prodaju od 4,9 milijuna sanduka od devet litara u 2012. i 2013. godini, ali je prodaja pala na 4,4 milijuna sanduka u 2015. Četvrti je najprodavaniji škotski viski na svijetu od 2016.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani