U cijenu je uključen PDV
DICTADOR 20 YO 0.7l
68,88 €
Dobiven fermentacijom djevičanskog meda šećerne trske, destiliranog dijelom u bakrenom kotlu, a dijelom u čeličnom kontinuiranom stupcu, kako bi se dobio ovaj zaokruženi rum. Odležavao je u hrastovim bačvama, čime je omogućen razvoj dubokih, bogatih okusa. Jednom kad postigne puno tijelo i savršen okus, rum se pažljivo puni u boce i distribuira. Intenzivne tamno-jantarne boje. Na nosu dominiraju snažne arome muscovado šećera, trešnje, karamele i vanilije. U ustima mekan, s okusima karamele, vanilije, meda, slatkih začina i s jakim završetkom po tamnoj čokoladi i kavi.

7 na zalihi

Slični proizvodi
CACHACA PITU 0.7l
DICTADOR 12 YO 0.7l
PLANTATION XAYMACA DRY 0.7l
PLANTATION XO 20 TH 0.7l
Zadnje pogledani
CHAMBORD ROYALE DE FRANCE 0.5l
Chambord je liker od malina koji se pravi ubacivanjem crvenih i crnih malina u XO konjak, te dodavanjem madagaskarske vanilije, kore marokanskog citrusa i meda. Rezultat je slatki, voćni liker s jakim okusom i mirisom maline. Chambord dolazi upakiran u kultnu sferičnu bočicu sa zlatnim čepom koji odiše raskoši.
Priča kaže da je Chambord bio inspiriran omiljenim pićem kralja Luja XIV: likerom od malina koji se proizvodio u dolini Loire. Kada je kralj posjetio dvorac Chambord 1600-ih, donio je recept sa sobom i od tada dvorac proizvodi liker. Chambord je danas sinonim za francuski luksuz koji dolikuje kralju!
Chambord možete koristiti kao dodatak u svim vrstama pića - isprobajte ga sa šampanjcem za voćni okus maline na Kir Royaleu. Ili ga pomiješajte s votkom, sirupom i mljevenim malinama za trpki Raspberry Martini. Za ljubitelje Spritza, kombinirajte Chambord sa suhim bijelim vinom i malo gaziranog pića za odličan ljetni napitak!
CANEROCK 0.7l
CAMUS ILE DE RE FINE ISLAND 0.7l COGNAC
CAMUS Ile de Ré Fine Island je konjak kao nijedan drugi iz najzapadnijih vinograda Francuske, s jedinstvenim osebujnim profilom morskog okusa, duboko povezanim sa svojim otočnim porijeklom.
Vapnenačko i pjeskovito tlo otoka pridonosi bujnosti vinove loze, dok prirodno obilje morskih algi (kelp) i morske prske koje vjetar šibe po vinogradima daju tipično morski sastav grožđa, bogatije jodom. Jedinstvena otočna klima, vjetrovita, ali toplija od kontinentalne, također stvara savršeno okruženje za postojano i dosljedno sazrijevanje u bačvama.
Rezultat je gladak i uravnotežen konjak, s morskim notama koje ga čine potpuno jedinstvenim u kategoriji, a najbolje ga je poslužiti čistog, na ledu ili u koktelima.