TOMAC DIPLOMAT

26,15 

U cijenu je uključen PDV

Izvrstan pjenušac napravljen od 80% chardonnaya i 20% plavca žutog. Odležavao na kvascima gotovo 4 godine. Sa ograničenog područja ‘diplomatskog’ vinograda u kojem se održavaju diplomatske berbe. Arome korice kruha, brioša i maslačne note. U ustima pun, bogatog i kompleksnog okusa te punog tijela. Izrazito harmoničan, dugog retrookusa i skladnog perlanja.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

12.50 %

Godina

0

Temperatura

6-8 °C

Područje

Kontinentalna Hrvatska

Proizvođač

Sorta

Chardonnay

,

Plavac žuti

007-spoon-and-fork
Izvrstan je kao aperitiv, a sjajno se sljubljuje i uz kamenice.
12 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1706 Kategorija:

Obitelj se bavi vinarstvom tradicijski, preko 100 godina. Prve butelje napunjene su 1987. godine,a 1996. godine obitelj dobiva veliko priznanje za svoj Chardonnay u Francuskoj (Chardonnay du Monde) te za svoj pjenušac Classic 1997 srebrnu medalju u Parizu na Vinalies d argent. Od tada do danas posađeni su vinogradi te povećana proizvodnja, ukupno 6 hektara vinograda. Još uvijek se tradicija održala u proizvodnji vina te su zadržali jedinstveni stil. 2006 godine odlučili su se na vrlo staru proizvodnju i filozofiju vina, a to je proizvodnja vina u amforama. Naručene su iz Gruzije i ukopane u zemlju, a 2009. napunjene su i prve boce toga vina koje je sada na tržištu.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani