2013. godine, u vinariji u Ivančićima kraj Jastrebarskog, pokrenuta je proizvodnja kvalitetnih i vrhunskih vina koja su svoje tržište pronašli u cijeloj Hrvatskoj i šire. Svakodnevnim ulaganjem u proizvodnjju, znanje i kvalitetu svih čimbenika koji utječu na stabilnost i tržišni položaj tvrtke. Kroz poslovanje na dvije lokacije, vlastitu distribuciju i distribuciju kroz veliki broj partnera, održavaJU najvišu kvalitetu poslovanja i proizvoda. 2017. godine pokrenut je projekt proizvodnje pjenušca Piena. Kroz tehnološke i enološke smjernice odlučili su se za Charmat metodu i proizvodnju od lokalnih sorti jaskanskog kraja, što se u konačnici pokazalo kao odličan izbor, budući je Piena postala hit čim je plasirana na tržište.

PIENA CHARMAT BRUT 0.75l

11,52 
Pjenušac Piena brut proizveden u svetojanskoj vinariji novi je jedinstveni proizvod Dobre berbe, po mnogočemu inovatin i jedinstven na našem tržištu. Proizveden charmat metodom, odnosno metodom vrenja u tankovima, izuzetne je kvalitete, skladnih kiselina, voćnih aroma i u potpunosti lijepo zaokružen. Prepoznatljivosti Piene doprinosi sljubljivanja autohtonih sorti jaskanskog kraja. Uz sadržaj alkohola 11.5% i svježinu koju pruža, Piena je "easy to drink" pjenušac, te će vas na prvu osvojiti svojim aromama, lepršavošću i zavodljivim okusom.

PIENA NALI EXTRA DRY 0.75l

16,74 
Piena Nali karakterizira izuzetna voćna aroma, s naglaskom na citrusnim notama i cvjetnim tonovima koje je u potpunosti lijepo zaokruženo u tastingu pjenušca. Osjećaj je svjež i živahan, s finom perlažom koja dodatno pojačava doživljaj. Uz sadržaj alkohola od 11,5% i svježinu koju pruža, Piena Nali je "easy to drink" pjenušac, te će vas na prvu osvojiti svojim aromama, lepršavošću i zavodljivim okusom. Pjenušac je proizveden i punjen u svetojanskoj vinariji Dobra berba, Ivančići 11. Proizveden je „charmat / marttinoti metodom“, odnosno metodom vrenja u tankovima.