PIENA CHARMAT BRUT

10,50 

U cijenu je uključen PDV

Pjenušac Piena brut proizveden u svetojanskoj vinariji novi je jedinstveni proizvod Dobre berbe, po mnogočemu inovatin i jedinstven na našem tržištu. Proizveden charmat metodom, odnosno metodom vrenja u tankovima, izuzetne je kvalitete, skladnih kiselina, voćnih aroma i u potpunosti lijepo zaokružen. Prepoznatljivosti Piene doprinosi sljubljivanja autohtonih sorti jaskanskog kraja. Uz sadržaj alkohola 11.5% i svježinu koju pruža, Piena je “easy to drink” pjenušac, te će vas na prvu osvojiti svojim aromama, lepršavošću i zavodljivim okusom.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Temperatura

4-6 °C

Područje

Hrvatska

Proizvođač

Sorta

Šipon i kraljevina.

,

Štajerska belina

,

Žuti plavec

007-spoon-and-fork
Poslužuje se kao predjelo i kao desert
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159902954 Kategorija:
2013. godine, u vinariji u Ivančićima kraj Jastrebarskog, pokrenuta je proizvodnja kvalitetnih i vrhunskih vina koja su svoje tržište pronašli u cijeloj Hrvatskoj i šire. Svakodnevnim ulaganjem u proizvodnjju, znanje i kvalitetu svih čimbenika koji utječu na stabilnost i tržišni položaj tvrtke. Kroz poslovanje na dvije lokacije, vlastitu distribuciju i distribuciju kroz veliki broj partnera, održavaJU najvišu kvalitetu poslovanja i proizvoda. 2017. godine pokrenut je projekt proizvodnje pjenušca Piena. Kroz tehnološke i enološke smjernice odlučili su se za Charmat metodu i proizvodnju od lokalnih sorti jaskanskog kraja, što se u konačnici pokazalo kao odličan izbor, budući je Piena postala hit čim je plasirana na tržište.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani