Prikazuje se svih 3 rezultata

MOMBASA CLUB GIN

36,88 
Mombasa Club je londonski Dry Gin Premium stvoren prema formuli koja datira s kraja devetnaestog stoljeća. Ovaj klasični gin destiliran je šaržnom destilacijom koja se naziva tradicionalna metoda, u kojoj je korišteni neutralni alkohol kao gore destiliran četiri puta, te odabirom različitih egzotičnih biljaka. Rezultat je vrlo elegantan gin, mekana tekstura, vrlo dobro uravnotežena u čistom nosu, začinski miris koji pretjerano naglašava smreku u ustima, ima početak slatkast, vrlo blag, koji se zamjećuju biljne arome i citrusne krajeve s krajem koji je pomalo gorak i dug.

MOMBASA CLUB STRAWBERRY GIN

51,18 
Mombasa Club, engleska tvrtka destilata ima čast predstaviti svoj London Dry Gin Mombasa Premium Club stil Strawberry. Dodir gina s voćnim jagodama i crvenim voćem koji se proizvodi trostrukom destilacijom u koju su uključeni pažljivo odabrani botaničari. Čista i svijetla ružičasta boja vrlo upečatljiva, taj suptilni botanički miris popraćen nekim slatkim dodirima crvenog voća, njegov je okus karakteriziran ponudom stila London Dry, ali u ovom slučaju dodaje se hladno i slatko s kiselim note crvenog voća.

MOMBASA COLONEL’S RESERVA GIN

51,14 
Ženevsko posebno ograničeno izdanje koje je kreirao Mombasa Club koje odaje počast onim pustolovnim neustrašivima koji su vodili Viktorijansko Britansko Carstvo u njegovom najslavnijem razdoblju. Colonel's Reserve Gin napravljen je od rektificiranog visokokvalitetnog alkohola koji se koristi u maceraciji botaničkog preko noći, da bi se sljedeći dan destilirao u destilacijskim komorama od nehrđajućeg čelika koje je stvorio John Dore, a rezultat se smanjuje deioniziranom vodom namakanom deset dana. ŽPravo londonsko vrlo aromatično suho piće koje nudi savršenu mješavinu biljnih biljaka s cvjetnim notama i citrusima s blagom pozadinom nepca od smreke ima svilenkasti osjećaj podržan suptilnim slatkim završetkom s aromatičnom dugom završnicom.