U cijenu je uključen PDV
Nema na zalihi
BOLFAN SAUVIGNON 0.75l
13,50 €
Vino slamnatožute boje sa dominantnim notama koprive i zelene paprike te širokom paletom herbalnih tonova. Svježina i mineralnost idealno sljubljene s punoćom.
Nema na zalihi
11
Kupac pregledava ovaj proizvod!
Kroz tisuće godina u manje ili više isprekidanim intervalima na ovoj zemlji uzgajala se vinova loza, kušala se i točila opojna, razigrana vina. Još iz doba Rimskog carstva i rimske kulture iz davnog 2. stoljeća ostale su legende i priče o tadašnjim vinogradima i Rimskoj vojnoj postaji na vrhu ovog brijega. U kasnijim godinama nakon Rima, na ovim prostorima izmjenjivali su se brojni tadašnji srednjovjekovni feudalni vlasnici, a koji su svaki za sebe ostavili traga i u uzgoju vinove loze i vina. Dostići vrhunac u vinu, potpuno prirodnom vinu, cilj je do kojega želi doći Tomislav Bolfan, uz primjenu 100% prirodnog načina uzgoja vinove loze i potom prerade mošta u vino. Vino s opojnom svježinom, različitim mineralnim i voćnim prirodnim aromama, cvjetnim sortnim mirisima, za ljude koji traže više, koji znaju prepoznati razliku.
Slični proizvodi
DEGARRA POŠIP 0.75
Voćne note i svježina sjeverne Dalmacije s izraženom mineralnošću koštice čine ovo vino izuzetno pitkim i stoga traženim tijekom sva četiri godišnja doba. Njegovi su alkoholi topli iu harmoniji s bogatom kompleksnošću vina. Karakteriziraju ga elegantne arome zrele jabuke, limuna, marelice, grejpa, ananasa i pistacija te zrelog koštuničavog voća. Okus mu je intenzivan i postojan, au isto vrijeme uravnotežen i profinjen.
GALIĆ BIJELO 9 0.75l
Posebno selekcionirano i odnjegovano vino od grožđa s naših najboljih položaja uz redukciju prinosa na 1 kg po trsu. Fermentacija ovoga velikog bijelog vina odvijala se u bačvama od 225 l i 500 l izrađenih od slavonskog i francuskog hrasta te slavonskog bagrema. Vino je odležavalo na finom talogu metodom sur lie devet mjeseci.
GALIĆ SAUVIGNON 0.75l
Sauvignon blanc tipičnog stila Starog svijeta oplemenjen mineralnim karakterom i svježinom hrskavih kiselina. Intenzivne i bogate voćne arome bazge, dinje i ogrozda isprepliću se s herbalnim aromama paprike, šparoge, limunske trave i završnim dodirom citrusa. Grožđe je hladno macerirano 18 – 24 sata. Vino je fermentiralo i odležavalo u spremnicima od inoksa. 9% vina je fermentiralo u hrastovim bačvama i odležavalo na talogu metodom sur lie.