EGO POŠIP BY SLAVEN JELIČIĆ

14,94 

U cijenu je uključen PDV

Pošip Ego, uspijeva pomiriti naizgled nepomirljivo; svježinu mladog, ljetnog, voćnog vina i sortnost pošipa. Ovo ga ujedno čini podjednako uspješnim uz hranu i bez hrane. Zrelo koštunjičavo voće s pošipovim pečatom ”zgnječene ljubičice” uz zrele citrusne arome i osvježavajuće kiseline.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

13.50 %

Godina

2022

Temperatura

10-12 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Pošip

007-spoon-and-fork
Ovo vino može pratiti ljetne ručkove i večere od predjela do glavnog jela. Mladi sirevi, predjela morskih plodova, riba, rakovi, školjke, mekušci. Nakon večere ga možete nastaviti piti samoga i da oslobodite svoj Ego.
15 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 3631 Kategorija:
Vinarija Galić je suvremena vinarija za preradu grožđa kojoj je glavni cilj proizvodnja visokokvalitenih vina. Vlasnik vinarije je Josip Galić, a trenutačno posjeduje 60 hektara vlastitih vinograda, a na kojima se može proizvesti i do 330.000 litara vina godišnje. Iako je vinarija iz Kutjeva, vlasnik je kontinuirano investirao u druga područja Hrvatske koja su pogodna za proizvodnju kvalitetnih vina, a sve sa svrhom izražavanja svoje strasti prema vinogradarstvu kroz traženje i najmanjeg prostora za poboljšanje već postojećih vrhunskih vina

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani