MALIBU

19,22 

U cijenu je uključen PDV

Od 1980. godine, kada je Malibu lansiran, ljudi su bili zadivljeni njegovim bogatim okusima i jedinstvenim okusom, pa je Malibu u kratkom vremenu stekao reputaciju zabavnog i svježeg brenda koji je naveo ljude da žele biti dio jednostavnog načina života. Godinama se bijeli rum koji se koristio u Malibuu proizvodio u destileriji na plaži na Barbadosu. Danas se Malibu miješa i proizvodi većinom u Kanadi, a također radimo dio proizvodnje u SAD-u i Španjolskoj. Bijeli rum se destilira iz slatkog sirupa koji se dobiva rafiniranjem šećerne trske, što Malibu čini savršenim glavnim alkoholnim pićem u slatkim koktelima kao što su Malibu Piña Colada, Malibu Bay Breeze i Malibu Frozen Daiquiri. Priča se da je prvobitno izmišljen kako bi Piña Colada bila lakša za pripremu i bila ukusnija, ali bez obzira na vaš izbor pića, Malibu je tu da napravi ono što vam je ukusno.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

21.00 %

Zemlja

Canada

Proizvođač

007-spoon-and-fork
11 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 106 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani