SAINT HILLS POSH

21,16 

U cijenu je uključen PDV

Posh je Pošip koji raste u Čari na otoku Korčuli. Fermentira i dozrijeva u velikim betonskim jajolikim tankovima kako bismo sačuvali svu svježinu i voćnost ove divne dalmatinske sorte. Nakon godinu dana se buteljira i spremna je za konzumaciju.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2019

Temperatura

10-12 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Pošip

007-spoon-and-fork
Sa tipičnim aromama breskve te bademastim aftertasteom, odlično se slaže sa svim jelima od bijele ribe i laganim rižotima i pastama.
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159902912 Kategorija:
Vinarija SAINT HILLS je obiteljska boutique vinarija, nastala kao plod ljubavi i strasti prema vinu, prirodi i životu. Vlasnici vinarije ispunili su želju da prezentiraju hrvatska vina i autohtone sorte proizvedene na moderan način uz poštovanje prirode. Dvomilenijska povijest loze je jedna od simboličkih odrednica Mediterana. Druga odrednica, ne toliko simbolička, već suštinska je obitelj. U kamenu i pod suncem, život sigurno nije bio lak precima, no vino je uvijek bilo dio života, značilo je šansu za obrazovanjem, prilike, te je održalo obitelji na okupu. Ove dvije stvari zajedno, vino I obitelj, inspirirali su ih da nazovu njihove vinograde po djeci: Lucia, Roko i Ante.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani