TULLAMORE DEW

31,69 

U cijenu je uključen PDV

Tullamore D.E.W. je originalni triple blend irski viski poznat u cijelom svijetu po svojoj glatkoći i nježnoj kompleksnosti. Naš viski, proizveden u Irskoj, savršena je ravnoteža voća i začina. Tri žestoka pića se miješaju kako bi dala ravnotežu okusa kao nijedna druga. Zrnasti viski daje slatke okuse. Sladni viski daje voćne okuse. A pot still viski daje začinske okuse. Kompleksni, ali pristupačni okusi u viskiju proizlaze iz – tri vrste žitarica, trostruke destilacije i mješavine sva tri irska viskija. Trostruko sazrelo u bačvi za dubinu i ravnotežu. U razdoblju od nekoliko godina, Tullamore D.E.W. Original odležava u tradicionalnim bačvama za ponovno punjenje, bivšim bačvama za burbon i bivšim bačvama od višnje.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Irska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
16 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 727 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani