CAPTAIN MORGAN WHITE

18,36 

U cijenu je uključen PDV

Captain Morgan Rum već godinama obogaćuje tržište svojim web licem – fiktivnim Kapetanom. Vjeran motu “Kad ti život da limun, iscijedi ih sve da napraviš grandiozan Captain Morgan koktel sa sokom”, Captain Morgan zalaže se za čistu radost života i to redovito dokazuje u reklamama i marketinškim kampanjama diljem svijeta. Ova robna marka predstavlja izvrsne rumove koji se žele miješati, a trebali bi biti. Bez obzira volite li više voćne sokove ili bezalkoholna pića kao što je Ginger Beer – s Captainom ćete uspjeti!
Njegov lagani okus čini ovaj Captain Morgan prekrasnim rumom za miješanje. Zajedno s colom ili u mojitu, bijeli rum je nepobjediv. Naručite kod nas popularni bijeli rum Captain Morgan’s i iskusite njegov srednje puni, svjež, bistar i pomalo slatkast okus.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

37.50 %

Zemlja

SAD

Proizvođač

007-spoon-and-fork
15 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1318 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani