PLANTATION XO

58,14 

U cijenu je uključen PDV

Blend finih rumova starih 12-20 god. porijeklom sa Barbadosa. Jedan dio starenja provodi na „rodnom“ Barbadosu te se nakon toga prevozi u Francusku gdje nastavlja starenje u cognac bačvama koje su korištene za cognac Pierre Ferrand. Miris mu je bogat hrastom, sušenim kokosom i sušenim bananama. U okusu dominira vanilija i karamela. Duga završnica sa okusima karamele i prženim hrastom

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Francuska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
15 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2862 Kategorija:
Plantation je rum ogranak carstva pića Alexandrea Gabriela. On je čovjek koji stoji iza Pierre Ferrand Cognac kuće i Citadelle Gin. Plantation posjeduje destileriju West Indies na Barbadosu, a također puni rum s Kariba i šire. Odakle god da su, svi Plantation rumovi prolaze kroz dvostruko odležavanje, dakle prvo u vrućoj klimi Kariba ili gdje god se destiliraju, a zatim se šalju u Francusku na odležavanje u hladnijoj klimi, ponekad u bačvama bivšeg konjaka.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani