U cijenu je uključen PDV
GALIĆ GRAŠEVINA 1l
5,48 €
Osnovna Galić Graševina je lagana, svježa i voćna – jedna od najtraženijih graševina za gemište i općenito jedna od boljih s obzirom na cijenu.
42 na zalihi
15
Kupac pregledava ovaj proizvod!
Vinarija Galić je suvremena vinarija za preradu grožđa kojoj je glavni cilj proizvodnja visokokvalitenih vina. Vlasnik vinarije je Josip Galić, a trenutačno posjeduje 60 hektara vlastitih vinograda, a na kojima se može proizvesti i do 330.000 litara vina godišnje. Iako je vinarija iz Kutjeva, vlasnik je kontinuirano investirao u druga područja Hrvatske koja su pogodna za proizvodnju kvalitetnih vina, a sve sa svrhom izražavanja svoje strasti prema vinogradarstvu kroz traženje i najmanjeg prostora za poboljšanje već postojećih vrhunskih vina
Slični proizvodi
BENVENUTI MALVAZIJA 0.75l
Malvazija je temeljno vino vinarije Benvenuti kojem posvećuju najviše pažnje i kod kojeg uvijek teže postići ravnotežu između svježine, to jest osvježavajućeg karaktera, te strukture i postojanosti. Stoga malvaziju s jedne strane krasi voćnost tipična za malvazije svježeg tipa, a istovremeno ima mineralnost, dubinu i potencijal za čuvanje. U idealnu formu obično ulazi godinu dana nakon berbe i u toj kondiciji ostaje od tri do pet godina. Okus obilježava ugodna mineralnost, srednje tijelo, dubina i dugačko trajanje
BENVENUTI MALVAZIJA LIVIO 0.75l
Žive i dublje žućkasto zelenkaste boje. Intenzivnog i slojevitog mirisa u koji odiše aromama zrelog koštunjičavog voća, ponajviše breskve koja dominira, a zatim nešto kruške u pozadini, pa na bijeli papar i druge nježne začinske note. Okus obilježavaju punije tijelo, sortna svježina i brideća mineralnost. U ustima djeluje raskošno i intenzivno, s dubinom i poticajnim kiselinama, pomalo je zaobljeno na sredini, dugačkog i slanog finiša. Potencijala za čuvanje i dodatni razvoj od pet do deset godina od berbe
BIRIN DEBIT 0.75l
GALIĆ BIJELO 9 0.75l
Posebno selekcionirano i odnjegovano vino od grožđa s naših najboljih položaja uz redukciju prinosa na 1 kg po trsu. Fermentacija ovoga velikog bijelog vina odvijala se u bačvama od 225 l i 500 l izrađenih od slavonskog i francuskog hrasta te slavonskog bagrema. Vino je odležavalo na finom talogu metodom sur lie devet mjeseci.