CORONICA MALVAZIJA

13,44 

U cijenu je uključen PDV

Istarska malvazija je cvjetna i zelena na nosu. U okusu je slan, veličanstveno mineralan i vrlo svjež. Izvanredan vijek trajanja ovih bijelih vina čini ih privlačnima i ugodnima čak i mnogo godina nakon punjenja u boce. Pravilnim odležavanjem razvijaju se mineralne i začinske note u vinu, zadržavajući svoj karakteristični miris i svježinu.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

13.00 %

Godina

2023

Temperatura

8-12 °C

Područje

Istra i Kvarner

Proizvođač

Sorta

Malvazija

007-spoon-and-fork
Bouque mediteranskog ugođaja čini ovo vino idealnim partnerom jelima od ribe i morskih plodova, ali posluženo na nešto višoj temperaturi, a odlično se slaže s jelima od bijelog mesa i bijelih tartufa.
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1580 Kategorija:
Vinarija Coronica je obiteljska, boutique vinarija smještena u selu Koreniki u Istri. Njihova priča je priča o generacijama, tradiciji i terroiru. Danas u rukama Morena Coronice i njegove supruge Suzane, vinarija je u rukama obitelji više od sto godina. "Vino proizvodimo u vinogradu, dvanaest mjeseci u godini, gdje kvaliteta našeg života ujedno ovisi o kvaliteti naših trsova. Njegovanje vina u podrumu je vrhunac i zatvaranje jednogodišnjeg ciklusa. U na ovaj način, naši životi se isprepliću s plodovima naše zemlje, ali nitko nema Carte Blanche za ovu crvenu zemlju, a mi imamo ogromnu odgovornost da razumijemo poruke koje nam šalje i da se prema njoj odnosimo s poštovanjem." – Coronica

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani