U cijenu je uključen PDV
CORONICA MALVAZIJA 0.75l
13,44 €
Istarska malvazija je cvjetna i zelena na nosu. U okusu je slan, veličanstveno mineralan i vrlo svjež. Izvanredan vijek trajanja ovih bijelih vina čini ih privlačnima i ugodnima čak i mnogo godina nakon punjenja u boce. Pravilnim odležavanjem razvijaju se mineralne i začinske note u vinu, zadržavajući svoj karakteristični miris i svježinu.
20 na zalihi
17
Kupac pregledava ovaj proizvod!
Vinarija Coronica je obiteljska, boutique vinarija smještena u selu Koreniki u Istri. Njihova priča je priča o generacijama, tradiciji i terroiru. Danas u rukama Morena Coronice i njegove supruge Suzane, vinarija je u rukama obitelji više od sto godina.
"Vino proizvodimo u vinogradu, dvanaest mjeseci u godini, gdje kvaliteta našeg života ujedno ovisi o kvaliteti naših trsova. Njegovanje vina u podrumu je vrhunac i zatvaranje jednogodišnjeg ciklusa. U na ovaj način, naši životi se isprepliću s plodovima naše zemlje, ali nitko nema Carte Blanche za ovu crvenu zemlju, a mi imamo ogromnu odgovornost da razumijemo poruke koje nam šalje i da se prema njoj odnosimo s poštovanjem." – Coronica
Slični proizvodi
BIRIN DEBIT 0.75l
DEGARRA POŠIP 0.75
Voćne note i svježina sjeverne Dalmacije s izraženom mineralnošću koštice čine ovo vino izuzetno pitkim i stoga traženim tijekom sva četiri godišnja doba. Njegovi su alkoholi topli iu harmoniji s bogatom kompleksnošću vina. Karakteriziraju ga elegantne arome zrele jabuke, limuna, marelice, grejpa, ananasa i pistacija te zrelog koštuničavog voća. Okus mu je intenzivan i postojan, au isto vrijeme uravnotežen i profinjen.
GALIĆ GRAŠEVINA 0.75l
Lijepe i nježne voćne arome ananasa, zelene jabuke i vinogradarske breskve praćene mirodijskim aromama kamilice i suhog cvijeća čine karakterističan miris terroira kutjevačkog vinogorja. Okus je elegantan s fino ugođenim kiselinama i lijepim završetkom, što čini ovo vino izuzetno pitkim. Grožđe je hladno macerirano od 18 do 24 sata. Vino je fermentiralo i odležavalo u spremnicima od inoksa. 33% vina je fermentiralo s prirodnim kvascima i odležavalo na talogu metodom sur lie.