BIRIN DEBIT

11,01 

U cijenu je uključen PDV

Debit, lepršavo vino slamnsto žute boje srednjeg tijela i inteziteta, na nosu je cvijetno i herbalno uz srednju vočnost u ustima mineralno uz određenu slanost, ponekad na kraju i uz blagu biterost, nenametljivo a opet primamljivo.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2022

Temperatura

10-12 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Debit

007-spoon-and-fork
Služi se uz jelo s plodovima mora, bijelog mesa i plemenitih sireva.
20 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 852 Kategorija:
Iako se tek nedavno pojavljuje na tržištu Vinarija Birin ima dugu povijest. Generacijama se u obitelji Birin obrađivala zemlja s mediteranskim kulturama (maslina, smokva, vinova loza i višnja). Površine koje su obrađivane najviše su obuhvaćali vinogradi iz kojih je godinama dolazila kvalitetna sirovina. Najveći problem je bio što se iz tog grožđa vinari nisu izvlačili maksimalni potencijal, pa su vina često bila prosječna, rijetko kad izvrsna. Posljednjih 15 godina podižu kvalitetu vina koristeći stečena znanja i moderniju tehnologiju kako u podrumarstvu tako i u vinogradardstvu. U vinogradima obitelji Birin uzgajaju se autohtone sorte Vodičkog kraja: Debit I Maraština od bijelih, Plavina, Lasin I babić od crnih sorti.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani