HENNESSY V.S.O.P.

69,54 

U cijenu je uključen PDV

Od 1765. Maison Hennessy je usavršio umjetnost pravljenja konjaka, tradiciju koju je ovjekovječilo osam generacija majstora blendera. Nasljeđe kulturne otvorenosti omogućuje Maison Hennessyju da zablista diljem svijeta, gdje god se dijele njegovi slavni konjaci. Godine 1817. James Hennessy stvorio je jedinstvenu mješavinu za budućeg engleskog kralja Georgea IV. Iz susreta ova dva vizionara rođen je prvi Hennessy “Very Superior Old Pale,” danas poznat kao Hennessy V.S.O.P. Savoir-faire Maison Hennessy u potpunosti je izražen u ovom uravnoteženom konjaku: izbor eaux-de-vie, odležavanje i asemblaž. Konjak izvanredne konzistencije i vitalnosti, Hennessy V.S.O.P prenosi sav savoir-faire Hennessy majstora blendera koji su osigurali kontinuirani uspjeh ove harmonične kombinacije već 200 godina.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Francuska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
18 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903443 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani