KORAK BRUT NATURE

28,00 

U cijenu je uključen PDV

Pjenušac KORAK Brut Nature pas dosé čist je i precizan. To je apsolutno suho pjenušavo vino, bez dodavanja „likera d´expédition“ ili dosage likere. Brut nature sastoji se od 100% chardonnaya, koji dozrijeva u boci 48 mjeseci ili 4 godine na vlastitim kvascima. Sadrži samo prirodni preostali šećer vina u količini manjoj od 2 g po boci. Također, upotreba apsolutnog minimuma ili nikakvog sumpora daje vinu slobodu da se izrazi.
Korak vinarija započela je s proizvodnjom pjenušca u 2013. primjenjujući tradicionalnu metodu champenoze. Strategija u proizvodnji pjenušava vina je da se sami dovedu do njihove najbolje verzije uz što manje intervencije, izbjegavajući bilo kakve umjetne dodatke kako bi se ubrzao proces. Zbog toga su Korak pjenušava vina posebno suha, mineralna i svježa.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

0

Temperatura

6-8 °C

Područje

Kontinentalna Hrvatska

Proizvođač

Sorta

Chardonnay

007-spoon-and-fork
Odličan kao aperitiv, lagana predjela, sireve.
13 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903456 Kategorija:
Vinarija Korak jedna je od najcjenjenijih i najpoznatijih hrvatskih vinarija iz kontinentalnog dijela Hrvatske. Već nekoliko generacija na plešivičkim brežuljcima proizvode vina. Njihovi vinogradi nalaze se na J, JI i JZ strani najboljih položaja na Plešivici, na 350-400 metara nadmorske visine, a svaki ima svoju mikroklimu. Uzgajaju rizling, sauvignon blanc, chardonnay, pinot sivi, syrah, pinot noir i portugiser. Korakova vina nisu proizvod moderne tehnologije, već zanata koji spaja prirodu, tradiciju i nova znanja.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani