KYRO NAPUE GIN

34,91 

U cijenu je uključen PDV

Ključne komponente Kyrö Napue Gin duboko su ukorijenjene u samo srce finske prirode. Kyrö Gin nadahnut je divljom prirodom, s četiri lokalno uzgojena botanička i 13 tradicionalnih biljnih ginova. Ključne komponente Kyrö Gina duboko su ukorijenjene u samom srcu finske prirode — kad god želite uživati ​​u vedrini i svježini finskog ljeta, otvorite svoj Kyrö Gin. Uživajte u svom veganskom i bezglutenskom Kyrö Gin & Tonicu s puno leda, nekoliko brusnica, grančicom ružmarina i Fever-Tree Indian Tonic.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.5 L

Alkohol

46.30 %

Zemlja

Finska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
14 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2846 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani