MARTINI EXTRA DRY

13,84 

U cijenu je uključen PDV

Martini Extra Dry Vermouth kamen je temeljac svakog dobro opskrbljenog bara. Njegova oštra suhoća i suptilna botanička složenost osigurali su mu mjesto u povijesti koktela, ukrašavajući legendarna pića poput Martinija i Vespera. No osim svoje uloge sporednog izvođača, Martini Extra Dry zaslužuje priznanje zbog vlastitog jedinstvenog profila okusa. Martini Extra Dry može se pohvaliti svijetlo zlatnom bojom, nagovještavajući osunčano grožđe koje se koristi u njegovoj proizvodnji. Na nosu se razvija simfonija aroma. Bobice kleke daju suptilnu borovu zemljanost, uravnoteženu delikatnim citrusnim notama limunove kore i korice naranče. Pojavljuje se prepoznatljiva karakteristika Martini Extra Dry – intrigantna cvjetna nota korijena irisa. Iris, poznat i kao korijen perunike, daje puderastu eleganciju, podsjećajući na ljubičice. Naznake sjemena korijandera i drugih biljaka proviruju, dodajući dašak začina i kompleksnosti.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

18.00 %

Zemlja

Italija

Proizvođač

007-spoon-and-fork
14 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 970 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani