CHAZALETTES VERMOUTH ROSSO

21,63 

U cijenu je uključen PDV

Vermouth di Torino na bazi crnog vina proizveden prema autentičnoj recepturi Clemente Chazalettes iz 1876. godine gdje osim pelina možete osjetiti note pijemontske slane, mažurana kao i najegzotičnijeg mošusnog sljeza i korijandera. Vermut je dobio ime po kraljici Margheriti koja je 1907. dala Chazalettesu kraljevski patent i korištenje grba Kraljevske kuće.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

16.50 %

Zemlja

Italija

Proizvođač

007-spoon-and-fork
11 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2837 Kategorija:
Rodom iz Chambéryja, Chazaletteovi su se preselili u Torino, glavni grad Kraljevine Sardinije, 1860. godine – godine pripojenja Savoje Francuskoj.Zahvaljujući iskustvu u vinariji u Ardècheu, Clemente Chazalettes ubrzo postaje tehnički voditelj proizvodnje Martini&Sola, jednog od najstarijih i najpoznatijih proizvođača vermuta u Torinu.Godine 1876. Clemente, 40-godišnjak, odlučio je pokrenuti vlastiti posao i osnovao je Cte. Chazalettes & Co. Premiata Fabbrica di Vermouth e Liquori, sa sjedištem u Via Sacchi, u blizini željezničke stanice Torino Porta Nuova.Chazalettes Vermouth posebno su cijenile savojske žene, toliko da su kraljica Margherita i savojska princeza Laetitia Napoleon dale pravo da nose grb Kraljevske kuće, vidljiv na etiketama i zaglavlju pisma.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani