VILLA SANDI PROSECCO

14,24 

U cijenu je uključen PDV

Generacijama posvećena vinskoj kulturi, obitelj Moretti Polegato, vlasnik Ville, njeguje ovu drevnu tradiciju tako što je Villa Sandi postala sjedište vinarije, te promičući uzgoj vinove loze u ovom kraju na modernim osnovama. Prosecco je vrlo blijede slamnato žute i fine boje. Intenzivna voćna aroma s jasnim notama zrele zlatne jabuke. Ugodna i elegantna cvjetna senzacija koja podsjeća na cvjetove bagrema. Svježe, blago slatkasto i mekano na nepcu te aromatično na stražnjoj strani jezika sa harmoničnim završetkom.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

11.00 %

Godina

2022

Temperatura

6-8 °C

Područje

Italija

,

Veneto – Valdobbiadene

Proizvođač

Sorta

Chardonnay

,

Glera

,

Pinot sivi

007-spoon-and-fork
Izvrstan je aperitiv. Može pratiti ukusna predjela i dobro se slaže uz obrok, posebno uz jela od ribe
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1636 Kategorija:
Zatvorena prirodom, vila u kojoj se nalazi vinarija postala je ne samo ikona koja definira vinograd, već i savršena sinergija između kulture i prirode, pri čemu je Villa Sandi okružena nekim od najslikovitijih geografskih područja u Trevisu. Osnovana od strane obitelji Moretti, originalna vinarija preseljena je na svoju novu lokaciju u Villu Sandi, gdje je nadgledala okolne vinove loze, kao i obvezala se ojačati kontinuirani osjećaj tradicije i kvalitete koji je ustrajan u vinima Villa Sandi. Vinograd trenutno vodi Giancarlo Moretti Polegato.Villa Sandi pokazuje iznimnu posvećenost unaprjeđenju proizvodnje Prosecca gospodarenjem svojim vinogradima s najvećom pažnjom. Iznimna kvaliteta vina i istinska predanost održivosti i bioraznolikosti odlike su Ville Sandi. Među brojnim održivim praksama, Villa Sandi prvenstveno se oslanja na vlastitu hidroelektranu za opskrbu čistom energijom i navodnjavanje svojih vinograda.  

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani