AKASHI BLENDED

41,35 

U cijenu je uključen PDV

Akashi “White Oak” početni je proizvod iz Eigashima Shuzo. Kao većina blended japanskih viskija, neke od komponenti za blend Akashija mogu uključivati škotski viski. Akashi “White Oak” Blended whisky je mekani japanski viski s blagom slatkoćom i notama jabuke. Specifične note kušanja uključuju tost, sirovu zob, limunovu koricu, zlatnu jabuku, suhu marelicu, bijeli papar, karamelu, tamnu čokoladu i vaniliju. Sve u svemu, ovo je gladak, jednostavan viski koji je također lagan i zrnat.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.5 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Japan

Proizvođač

007-spoon-and-fork
18 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159902940 Kategorija:
Kreativnost Mikia Hiraishija može se vidjeti u svakom Akashi viskiju uz korištenje širokog spektra bačvi za odležavanje, od tradicionalnih bačvi za bourbon i sherry do bačvi za crno i bijelo vino iz Yamanashija, ili čak bačvi za sake koje se koriste za sazrijevanje Akashi Saké  bačve single malt. Smještena u blizini unutarnjeg mora Seto, u prefekturi Hyogo gdje klima ima velike temperaturne razlike između ljeta i zime, destileriju Eigashima, ranije nazvanu White Oak, izgradio je 1984. Mikio Hiraishi.Akashi viskiji zadržali su svoju autentičnost i savršeno odražavaju zanatski i pionirski duh destilerije Eigashima predlažući široku paletu viskija od kojih su vodeći single maltovi.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani