GLENFIDDICH 12 YO

47,84 

U cijenu je uključen PDV

Najpopularniji je i najprodavaniji Single Malt Scotch whisky u svijetu.
Glenfiddich 12 pažljivo sazrijeva u drvenim bačvama od američkog i
europskog hrasta najmanje 12 godina od kojih poprima svoje slatke i nježne okuse.
Izvrstan, delikatan, zaokružen, karakterističan po notama svježe kruške i hrasta.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Škotska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1149 Kategorija:
Glenfiddich je poznata destilerija single malt viskija u Dufftownu u Škotskoj. Glenfiddich single malt jedan je od najuspješnijih i najpoznatijih brandova viskija u svijetu. Riječ 'Glenfiddich' na galskom znači "dolina jelena", a destileriju je 1886. godine osnovao William Grant. Destilerija Glenfiddich proizvodi široku paletu viskija, uključujući Glenfiddich 12-Year-Old, 15-Year-Old, 18-Year-Old i Glenfiddich 21-Year-Old. Glenfiddich je bila prva destilerija sa centrom za posjetitelje, koja danas prima 125 000 posjetitelja godišnje i prošla je rekonstrukciju vrijednu 1,7 milijuna funti 2005. Svjetski poznat, Glenfiddich je broj jedan najprodavaniji single malt viski ne samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, već i diljem svijeta.HAKUSHUHakushu destilerija je japanska destilerija viskija. U vlasništvu je grupe Suntory, a nalazi se u lokalitetu Toribara bivšeg grada Hakushū, u prefekturi Yamanashi, regija Chūbu, Japan. Destilerija je osnovana 1973. godine u šumi na obroncima planine. Godine 1981. proširen je puštanjem u rad druge lokacije Hakushu East, blizu izvorne lokacije, koja se sada zove Hakushu West. Sva proizvodnja sada je usmjerena na novu lokaciju.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani