GRACIN BABIĆ

29,10 

U cijenu je uključen PDV

Babić je autohtona hrvatska sorta vinove loze koja čini 99% sortimenta Primoštenskog vinogorja i tu se održala od početaka vinogradarstva na ovim prostorima. “Babić je izvrsna, ali vrlo zahtjevna sorta koja zahtijeva pažljivu brigu i odabir trenutka berbe. Slično kao i plavac mali, babić traži što škrtije tlo, mnogo sunca i relativno male prinose. No, za razliku od plavca malog, usprkos ljetnim vrućinama i užarenom kamenu ispod njega, babić uspješno čuva idealni omjer kiselina koje mu u konačnici daju harmoničniji ton i nešto življi karakter. Upravo te povišene kiseline fantastično se uklapaju sa visokim alkoholom i zrelim taninima, pa tijelo postaje puno i vrlo snažno, ali istovremeno pitko i slasno. Kada je grožđe dobro dozrelo, raste udio voćnih aroma, a kada se uz to dozrijevanje vina vrši u hrastovim bačvama, arome postaju kompleksne i vrlo ugodne.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

14.00 %

Godina

2017

Temperatura

16-18 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Babić

007-spoon-and-fork
Preporučuje se uz jela od crvenog mesa, pršut i primoštenski ovčji sir.
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1649 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani