JACK DANIEL’S SINGLE BARELL

51,01 

U cijenu je uključen PDV

Ovaj viski je pažljivo odabran i flaširan iz jednog buradi, što ga čini jedinstvenim i posebnim. Jedna cijev, ubojit okus, Jack Daniels Single Barrel vrhunski je nastavak sage. Karakterizira ga bogat i kompleksan okus s naglaskom na vaniliju, karamel i začinske note, uz blagu notu dima i hrastovine. Arome su duboke i intenzivne, s osjetljivim tragom slatkoće. Jack Daniels Single Barrel proizvodi se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući kukuruz, raž i ječam. Nakon fermentacije, destilira se u tradicionalnim bakrenim kotlovima, a zatim se prenosi u posebno odabrana burad od hrastovine za proces sazrijevanja. Svaka boca ovog viskija potpisana je od strane majstora destilera, što dodatno naglašava njegovu ekskluzivnost i kvalitetu.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

45.00 %

Zemlja

SAD

Proizvođač

007-spoon-and-fork
12 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 719 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani