KORTA KATARINA POŠIP

23,90 

U cijenu je uključen PDV

Zlatno-zelenkasta boja u čaši daje dopadljiv izgled vina Pošip. Ima intenzivan citrusni miris, pomiješan s bijelim koštunjavim voćem i poljskim cvijećem. Puno i ukusno, s nježnom gorčinom. Izuzetno svježe i lako pitko, suho vino.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

13.00 %

Godina

2023

Temperatura

10-12 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Pošip

007-spoon-and-fork
Idealno za posluživanje uz jela od plodova mora, posebno uz školjke i rakove.
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2343 Kategorija:
Dugogodišnja strast Leeja i Penny prema vinu (oni su izvorni povjerenici Naples Winter Wine Festivala u Naplesu, Florida) i njihova novootkrivena strast prema Hrvatskoj inspirirala ih je da osnuju Korta Katarinu. Kupili su poznati hotel Rivijera na Jadranu u malom južnohrvatskom gradiću Orebiću, počeli kupovati male parcele u predjelima Dingač i Postup na Pelješcu, da bi na kraju 2006. Korta Katarina izdala svoju prvu berbu. Od tog vremena Andersonovi su nadgledali izgradnju najsuvremenije vinarije Korta Katarina, kušaonice i wine bara te novog boutique hotela Villa Korta Katarina.Vinarija Korta Katarina nalazi se u regiji poznatoj po kulturi, morskim lukama i tradiciji proizvodnje vina koja seže još u Rimsko Carstvo. Stoljećima su "korte" bile središte obiteljskih okupljanja pomorskih kapetana i mornara koji su se upuštali u svjetske avanture. Nadimak Korta Katarina predstavlja korte/vrtove Hrvatske.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani