SMIRNOFF RED LABEL

12,43 

U cijenu je uključen PDV

Vodka Smirnoff, postala je toliko poznata da je trenutno jedna od najprodavanijih u svijetu, a njezinu proizvodnju obavlja britanska tvrtka Diageo. Smirnoff Red Label karakterizira srednje tijelo meke i svilenkaste teksture. Već pri prvom gutljaju osjetit ćemo nešto ljuto u ustima, ali ono omekšava dok ne pokaže određene cvjetne i citrusne note. Nešto slično događa se s njezinom aromom, na nosu odmah prepoznajete votku od žitarica uz ostale citrusne i cvjetne arome. Mješavina žitarica s notama vanilije čini ga mekim na nepcu, čineći ga svježim i čistim likerom idealnim za miksanje.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

37.50 %

Zemlja

Engleska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
18 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 180 Kategorija:
Pyotr Arsenyevitch Smirnov osnovao je svoju destileriju votke u Moskvi pod trgovačkim imenom PA Smirnov 1864., bio je pionir u filtraciji ugljenom 1870-ih, a do 1886. osvojio je dvije trećine tržišta u Moskvi zahvaljujući prva uporaba novinskog oglašavanja dok je potiskivao klerikalne pozive na umjerenost velikodušnim prilozima svećenstvu. Ruske kraljevske obitelji navodno su Smirnova smatrale favoritom. Kad je Petar umro, naslijedio ga je treći sin Vladimir. Tvrtka je cvjetala i proizvodila više od četiri milijuna kutija votke godišnje.Danas je u vlasništvu britanske firme Diageo.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani