BIRIN BABIĆ

15,07 

U cijenu je uključen PDV

Žive i dublje žućkasto zelenkaste boje. Intenzivnog i slojevitog mirisa u koji odiše aromama zrelog koštunjičavog voća, ponajviše breskve koja dominira, a zatim nešto kruške u pozadini, pa na bijeli papar i druge nježne začinske note. Okus obilježavaju punije tijelo, sortna svježina i brideća mineralnost. U ustima djeluje raskošno i intenzivno, s dubinom i poticajnim kiselinama, pomalo je zaobljeno na sredini, dugačkog i slanog finiša. Potencijala za čuvanje i dodatni razvoj od pet do deset godina od berbe

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2022

Temperatura

14-16 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Babić

007-spoon-and-fork
Najbolje se slaže s jelima od divljači i tamnog mesa prija i uz ribu, pršut i pikantne sireve.
15 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1460 Kategorija:
Iako se tek nedavno pojavljuje na tržištu Vinarija Birin ima dugu povijest. Generacijama se u obitelji Birin obrađivala zemlja s mediteranskim kulturama (maslina, smokva, vinova loza i višnja). Površine koje su obrađivane najviše su obuhvaćali vinogradi iz kojih je godinama dolazila kvalitetna sirovina. Najveći problem je bio što se iz tog grožđa vinari nisu izvlačili maksimalni potencijal, pa su vina često bila prosječna, rijetko kad izvrsna. Posljednjih 15 godina podižu kvalitetu vina koristeći stečena znanja i moderniju tehnologiju kako u podrumarstvu tako i u vinogradardstvu. U vinogradima obitelji Birin uzgajaju se autohtone sorte Vodičkog kraja: Debit I Maraština od bijelih, Plavina, Lasin I babić od crnih sorti.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani