JAMESON BLACK BARREL 0.7l

47,34 

U cijenu je uključen PDV

Pougljenje je stara metoda okrepljivanja bačvi kako bi se intenzivirao okus. Jameson Black Barrel naša je počast našim bačvarima, koji svojim bačvama burbona marljivo dodatno pougljuju kako bi otkrili njihovo neopisivo bogatstvo i složenost. Sazrijevao u kombinaciji američke hrastovine, sherry bačvi i duplo pougljenjenih bačvi burbona, Jameson Black Barrel je mješavina posebnog malog zrna i tradicionalnog irskog pot still viskija. Vrijeme provedeno u sazrijevanju u ovim bačvama daje ovom viskiju pojačane note slatkoće vanilije i karamele, uz prženo drvo, voće i tople začine, ukrašen finiš našoj trostruko destiliranoj glatkoći.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Irska

Proizvođač

007-spoon-and-fork

6 na zalihi

19 Kupac pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1782 Kategorija:
Osnovan 1780. u dublinskoj ulici Bow Street, John Jameson započeo je svoju potragu za proizvodnjom najomiljenijeg irskog viskija na svijetu. Tijekom dva stoljeća, svaka generacija obitelji Jameson pridonijela je ovoj ostavštini, osiguravajući da potomak uvijek bude na čelu. Iako je izvorna destilerija Bow Street zatvorila svoja vrata 1975., premještajući poslovanje u Midleton, Co. Cork, predanost izvrsnosti i dalje ostaje nesmanjenom. Jameson Original je skladna mješavina pot still i grain viskija, od kojih je svaki sazrijevao do savršenstva u američkim bačvama burbona i Španjolski šeri opušci. Ovaj pažljivi proces starenja prožima viski bogatom kompleksnošću i glatkim, uravnoteženim završetkom. Istražite nasljeđe Jamesona s bocom koja slavi više od 200 godina nenadmašne izrade.

Slični proizvodi

AKASHI BLENDED 0.5l

41,35 
Akashi “White Oak” početni je proizvod iz Eigashima Shuzo. Kao većina blended japanskih viskija, neke od komponenti za blend Akashija mogu uključivati škotski viski. Akashi “White Oak” Blended whisky je mekani japanski viski s blagom slatkoćom i notama jabuke. Specifične note kušanja uključuju tost, sirovu zob, limunovu koricu, zlatnu jabuku, suhu marelicu, bijeli papar, karamelu, tamnu čokoladu i vaniliju. Sve u svemu, ovo je gladak, jednostavan viski koji je također lagan i zrnat.

EZRA BROOKS BLACK LABEL 0.7l

22,30 
Ezra Brooks je četverogodišnji čisti burbon s visokim udjelom kukuruzne kaše: kukuruz 78%, raž 10% i ječmeni slad 12%. Ezra Brooks, nastao 1950-ih, predstavlja svoj uvodni burbon, koji sada proizvodi Lux Row Distillers u Kentuckyju. Pozicioniran kao izvrsna vrijednost, ovaj izraz služi kao svestran temelj za koktele i miješana pića. Nasljeđe Ezre Brooksa se nastavlja, nudeći pristupačan izbor koji zadržava svoju dugotrajnu privlačnost, što ga čini idealnim izborom za one koji traže kvalitetna alkoholna pića koja se besprijekorno slažu s raznim mješavinama.

HENNESSY V.S.O.P. 0.7l

69,54 
Od 1765. Maison Hennessy je usavršio umjetnost pravljenja konjaka, tradiciju koju je ovjekovječilo osam generacija majstora blendera. Nasljeđe kulturne otvorenosti omogućuje Maison Hennessyju da zablista diljem svijeta, gdje god se dijele njegovi slavni konjaci. Godine 1817. James Hennessy stvorio je jedinstvenu mješavinu za budućeg engleskog kralja Georgea IV. Iz susreta ova dva vizionara rođen je prvi Hennessy “Very Superior Old Pale,” danas poznat kao Hennessy V.S.O.P. Savoir-faire Maison Hennessy u potpunosti je izražen u ovom uravnoteženom konjaku: izbor eaux-de-vie, odležavanje i asemblaž. Konjak izvanredne konzistencije i vitalnosti, Hennessy V.S.O.P prenosi sav savoir-faire Hennessy majstora blendera koji su osigurali kontinuirani uspjeh ove harmonične kombinacije već 200 godina.

JACK DANIEL’S 0.7l

24,82 
Jack Daniel's Tennessee Whisky je najprodavaniji viski na svijetu. Svaka se boca destilira i puni u destileriji Jack Daniel u Lynchburgu, Tennessee. Osnovana 1866. godine, destilerija Jack Daniel najstarija je registrirana destilerija u Americi. Napravljene od najfinijeg kukuruznog, raženog i ječmenog slada, ove odabrane žitarice pomiješane su s vodom bez željeza koja teče iz Cave Springa na tlu destilerije. Odatle se Jack Daniel's omekšava ugljenom, kap po kap, kroz 10 stopa ugljena šećernog javora, koji daje našu prepoznatljivu glatkoću. Na kraju, Jack Daniel's sazrijeva u ručno izrađenim bačvama od bijelog hrasta naše vlastite izrade.

Zadnje pogledani