MARTELL VS COGNAC

38,67 

U cijenu je uključen PDV

Martell VS, živahni i izrazito pitki konjak, nudi divnu ulaznu točku u svijet ovog prestižnog francuskog alkoholnog pića. Proizveden od strane najstarije od velikih kuća za proizvodnju konjaka, Martell, ova oznaka VS (Very Special) može se pohvaliti bogatim naslijeđem i profilom okusa koji je istovremeno pristupačan i zadivljujući.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Francuska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
18 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 100 Kategorija:
Martell je kuća za proizvodnju konjaka koju je 1715. godine osnovao Jean Martell. To je najstarija od "velike četiri" kuće konjaka (ostale su Hennessy, Rémy Martin i Courvoisier), koje zajedno proizvode većinu svjetskog konjaka. Nekada u vlasništvu carstva alkoholnih pića Seagram, sada je dio podružnice Martell Mumm Perrier-Jouët (MMPJ) francuskog konglomerata vina i alkoholnih pića Pernod Ricard. Martellov vodeći konjak Cordon Bleu, predstavljen 1912., godinama je bio najprodavaniji vrhunski konjak na svijetu.Do 2015. Martell je proizvodio oko 14 milijuna boca svojih konjaka godišnje, što ga je činilo drugim najvećim svjetskim proizvođačem konjaka iza Hennessyja.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani