BROKER’S LONDON DRY

19,97 

U cijenu je uključen PDV

Broker’s Gin pravi je londonski suhi gin koji se proizvodi u 200 godina staroj destileriji koja se nalazi u srcu Engleske, koristeći tradicionalnu bakrenu destilaciju. Biljni proizvodi iz međunarodnih izvora namakaju se 24 sata u četverostruko destiliranoj čistoj žitarici, koja se potom destilira peti put. S receptom starom koliko i sama destilerija, ova proslavljena marka bila je prvi gin ikada nagrađen ocjenom 97 na prestižnom Ultimate Spirits Challengeu.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Engleska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2849 Kategorija:
Pokrenuli su ga 1998. Andy i Martin Dawson koji su imali viziju stvoriti klasični London Dry Gin. Broker’s je brend s osobnošću i razigranošću. Kreatori Martin i Andy Dawson odabrali su sliku gospode s polucilindrima – arhetipskog burzovnog mešetara – kako bi odražavali činjenicu da je povijesno engleska domovina gina. Broker’s je ozbiljno dobar gin s neobičnim marketinškim pristupom. "Volimo praviti jako dobre koktele s ginom, samo stvari ne shvaćamo previše ozbiljno." -Andy i Martin Dawson.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani