U cijenu je uključen PDV
JAKOV VINOPLOD DESERTNO VINO 0.75l
13,07 €
Iznimno desertno vino, punog, bogatog okusa, mirisa na suho voće i med, blago izraženih kiselina koje su u lijepoj harmoniji i protuteži sa slatkoćom. Specifična prerada temeljena je na tradiciji proizvodnje prošeka šibenskog kraja
32 na zalihi
15
Kupac pregledava ovaj proizvod!
Jedan od najvećih proizvođača vina i jakih alkoholnih pića na području Dalmacije još od 1959. godine. Uz vina, ističu i dugu tradiciju u proizvodnji jakih alkoholnih pića među kojima je najpoznatija Travarica, kultni proizvod star preko 50 godina i u svojoj konkurenciji brand lider na tržištu već dugi niz godina.
Slični proizvodi
BENVENUTI CORONA GRANDE 0.375l
Vino je duboke i tamnije zlatne boje. Iznimno aromatično na nosu, vrlo slatko i živo u ustima. Sjajnog balansa između slatkoće i kiselina. Blend je malvazije koja daje tijelo, muškata bijelog koji daje aromu i ulovine koja naglašava živost. Miriši intenzivno i bogato, na muškatne arome pomiješane sa suhim grožđicama, suhim marelicama i džemom od breskve. Okus je vrlo sladak i gust, koncentriran, posjeduje i živost i slast, vrlo dugo trajanje te po ispijanju neodoljivo zaziva novi gutljaj. Radi se o jednoj od najbogatijih berbi ove etikete po količini sladora, a krasi je i punoća okusa koji osim što je sladak je i ugodno topao i mekan, s obiljem slasti na retrookusu.
KORLAT MERLOT BOUTIQUE 0.75l
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa
MARKO SLADIĆ DEORUM 0.5l
Prošek je tradicionalno hrvatsko desertno vino. Da bi se postigao karakterističan slatki okus, grožđe se suši prije prerade, što koncentrira šećer i arome. Nakon toga, grožđe se fermentira, a proces fermentacije se često prekida kako bi se zadržala određena količina neprovrelog šećera, što rezultira slatkim okusom. Prošek se često stari u drvenim bačvama, gdje razvija složene arome i karakteristike. Ovo vino obično ima bogatu, punu teksturu s notama meda, sušenog voća i začina te se često poslužuje kao desertno vino uz kolače, čokoladne poslastice ili sireve poput Roqueforta ili Gorgonzole.