STINA CRLJENAK TRIBIDRAG

37,68 

U cijenu je uključen PDV

Tribidrag ili Crljenak je zapravo hrvatski naziv za ukusni Zinfandel. Stina Tribidrag pravo je bračko vino. Odvažno, ali toplo. Uzgajana na kamenjaru okružena morem i okupana suncem veći dio godine. Ručno brano grožđe dolazi iz jednog vinograda koji se nalazi na sjevernoj strani otoka, gdje je klima pogodnija za uzgoj sorte Zinfandel. Stinin Tribidrag karakteriziraju tamne voćne arome poput kupina, borovnica i sladića koji potječu od odležavanja hrasta. S mekim zaokruženim taninima i toplim alkoholom, pravo je dalmatinsko crno vino.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

15.00 %

Godina

2021

Temperatura

18-0 °C

Područje

Dalmacija

Sorta

Crljenak

007-spoon-and-fork
Izvrstan spoj uz solidan komad crvenog mesa, neko jače jelo od tjestenine ili jednostavno kao topla čaša vina tijekom večeri s prijateljima.
20 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2397 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani