AURA GIN KARBUN

187,57 

U cijenu je uključen PDV

Aura gin Karbun inspiriran je snagom posljednjih karbunara s Ćićarije, područja na kojem se nekad proizvodio ugljen u starim ‘karbonicama’, a danas na tom području beru sve ključne sastojke za Karbun – samoniklo bilje, divlje voće i začine koje ovom ginu daju najfinije note. Gin Karbun spravlja se od žitnog destilata i glavnog sastojka borovice, te 20 vrsta trava i začina: korijander, anis, timijan, matičnjak, kora naranče, stolisnik, koromač gorki, lavanda, bosiljak, plod i list borovice, cvijet kamilice, limunska trava, majčina dušica, cvijet bazge, hibiskus, korijen anđelike, slatki korijen, đumbir i kora limuna. Tijekom destilacije, gin prolazi proces filtracije kroz aktivni ugljen koji dodatno čisti destilat, a kako se on koristi za uklanjanje toksina iz tijela, mi ga nudimo i kao važnu komponentu kod konzumacije.

Težina 3 kg
Zapremnina

3.0 L

Alkohol

39.20 %

Zemlja

Hrvatska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
Idealno je poslužiti ga sa suhim tonikom, ledom i kriškom naranče, te uz začine po želji i obavezan komadić ugljena.
12 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903354 Kategorija:
Na površini, nešto većoj od 600m² rustikalno uređenog starog podruma u Buzetu nalazi se središte proizvodnje - Destilerija Aura. Unutar ovog prostora odvija se proizvodni proces nastanka rakija, likera, gina i džemova. Posjetitelji mogu vidjeti i doživjeti čitav postupak od fermentacije voća, destilacije, maceracije voća, odležavanja rakija, pa do punjenja, etiketiranja i pakiranja. Osim proizvodnog dijela u sklopu naše destilerije nalazi se i trgovina u kojoj se mogu pronaći svi Aura proizvodi, kao i prostor za degustacije u kojemu primamo grupe ili individualne posjetitelje. Glavne sirovine za proizvodnju nalaze u prirodi. Samoniklo bilje i divlje voće, trave, začini, voće. Sve potrebno bere se na ekološki čistom području daleko od cesta i naseljenih mjesta, na obroncima Ćićarije, u raznim dijelovima Istre i na nekim otocima.Glavne sirovine za proizvodnju nalaze u prirodi. Samoniklo bilje i divlje voće, trave, začini, voće. Sve potrebno bere se na ekološki čistom području daleko od cesta i naseljenih mjesta, na obroncima Ćićarije, u raznim dijelovima Istre i na nekim otocima.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani