KRAJANČIĆ POŠIP INTRADA

19,25 

U cijenu je uključen PDV

U samom vrhu bijelih vina koja dolaze s hrvatskog juga. Na nosu bijelo cvijeće s trgovima bazge, mediteranskog bilja poput timijana i kadulje, a voćni spektar donosi mirise samoniklih breskvi, kruški, marakuje, ananasa i grejpa. Tijelo je srednje jako do jako sa ugodnim mineralnim aftertasteom i dugim završetkom koji odaje dojam slanosti. Tehnološki, ovisno o stanju grožđa, maceracija traje par sati uz kontorliranu nisku temperaturu. Alkoholna fermentacija odrađena je autohtonim kvascima u kontroliranim uvjetima, a malolaktična fermentacija nije odrađena. Vino do punjenja u boce, dozrijeva u inox tankovima.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

13.00 %

Godina

2022

Temperatura

10-12 °C

Područje

Dalmacija

Sorta

Pošip

007-spoon-and-fork
Poslužiti uz škampe, morske rakove, plodove mora i bijelo meso.
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2089 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani