SAINT HILLS MALA NEVINA

15,55 

U cijenu je uključen PDV

Mala Nevina je kupaža Malvazije Istarske i Chardonnaya. Odležava mjesecima u betonskim jajima i drvetu. Dolazi iz vinograda Sv. Ante u Radovanima, središnja Istra,  koji obiluje crvenom zemljom i vapnencom, te iznimno pogoduje bijelim sortama. Vino karakteriziraju arome citrusa poput limuna i limete, breskve i tropskog voća poput ananasa. Vrlo je mineralna i svježa, s sekundarnim aromama meda i orašastih plodova, začinskog bilja, metvice i malo bijelog papra.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2022

Temperatura

10-12 °C

Područje

Istra i Kvarner

Proizvođač

Sorta

Chardonnay

,

Malvazija

007-spoon-and-fork
Rižota, bijela riba
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159902947 Kategorija:
Vinarija SAINT HILLS je obiteljska boutique vinarija, nastala kao plod ljubavi i strasti prema vinu, prirodi i životu. Vlasnici vinarije ispunili su želju da prezentiraju hrvatska vina i autohtone sorte proizvedene na moderan način uz poštovanje prirode. Dvomilenijska povijest loze je jedna od simboličkih odrednica Mediterana. Druga odrednica, ne toliko simbolička, već suštinska je obitelj. U kamenu i pod suncem, život sigurno nije bio lak precima, no vino je uvijek bilo dio života, značilo je šansu za obrazovanjem, prilike, te je održalo obitelji na okupu. Ove dvije stvari zajedno, vino I obitelj, inspirirali su ih da nazovu njihove vinograde po djeci: Lucia, Roko i Ante.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani