ŠLJIVOVICA PREMIUM SELECTION BADEL

19,92 

U cijenu je uključen PDV

Šljivovica Premium Selection odležava u bačvama slavonskog hrasta najmanje 24 mjeseca, pružajući destilatu dvostruko više vremena za dobivanje prepoznatljive note vanilije koje se savršeno sljubljuju s voćnom aromom šljiva. Profil Šljivovice Premium stvoren je odabirom i miješanjem destilata iz različitih bačvi, što rezultira vrhunskim proizvodom. Selekcionirani kvasci, svježe šljive vrhunske kvalitete, kontrolirana fermentacija pri nižim temperaturama, te pažljivo vođena destilacija rezultiraju aromatičnim destilatom. Drvo je cijenjeno zbog kompaktnih vlakana, tankih dužica što destilatu daje prepoznatljivu notu.

Težina 1 kg
Zapremina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Hrvatska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
Šljivovicu se preporučuje konzumirati samu, kao idealan aperitiv, ohlađenu na 5°C
18 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159902402 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani