TALISKER 10 YO

48,43 

U cijenu je uključen PDV

Odvažni single malt koji je uhvatio divljinu svog vjetrovitog doma na otoku Skye, Talisker 10 Year Old je zadimljeno, pomorsko piće koje je steklo popularnost diljem svijeta. Nos donosi snažan tresetni dim s notama slatkih citrusa i morske soli, nadopunjen notama paprenih začina, živopisnog voća, bogatog dima i svježih kamenica, prije dugotrajnog paprenog završetka.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

46.00 %

Zemlja

Irska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
11 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 825 Kategorija:
Osnivači Taliskera, braća Hugh i Kenneth MacAskill bili su klasični veleposjednici Clearancea. Nakon što su 1825. kupili kuću Talisker na Skyeu i velika zemljišta, krenuli su s prisilnim preseljenjem domaćeg stanovništva sa svojih farmi, bilo u nova naselja u Carbostu i Portnalongu na obalama Loch Harporta i Portnalonga, ili izvan otoka u cijelosti. Talisker je jedna od najfascinantnijih destilerija na svijetu, počevši od jedinstvene lokacije. Ovaj dragulj nalazi se na škotskom otoku Skye, najvećem u arhipelagu Inner Hebrides, sa svojim veličanstvenim krajolicima strmih litica s pogledom na Atlantski ocean i bujne močvare od vrijeska.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani