ANTE SLADIĆ LASINA OPOL

11,07 

U cijenu je uključen PDV

Sladić vinarija je jedna od rijetkih koja ima monosortni opol od Lasine.  Specifičnost Lasine je tanka kožica koja omogućava dugu maceraciju od 24 h, a upravo odatle ovo vino crpi svoju posebnost. Svježe, mineralno, elegantno, slasno i lepršavo. Cvijetno-voćni miris izrazito nježnog karakter. Sinonim sorte je i crna ruža što govori o nježnoj aromi i eleganciji ove „Djevojke iz moga kraja“.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2023

Temperatura

8-10 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Lasina

007-spoon-and-fork
 Hladna predjela, salate, škampi.
16 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1749 Kategorija:
Vinarija Sladić Ante je obiteljska vinarija u Plastovu, na brežuljku iznad Skradina, u blizini Nacionalnog parka Krka. Beskompromisno vjeruju u autohtone sorte i ulažu ogroman trud u vinograd i vinski podrum poštujući tradiciju i prirodu. Riječ je o vinariji s dugom tradicijom i velikom strašću prema vinarstvu. Mikroklima na nadmorskoj visini od 250 m stvorena jedinstvenim spojem rijeke Krke i Jadranskog mora. Obogaćen zemljom nastalom pod utjecajem mora i rijeke koja je nekada tekla tim područjem dala je puno vapnenca i mješavine različite zemlje koja daje mineralnost i omogućuje stvaranje vina različitih stilova i kvaliteta.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani