ANTE SLADIĆ MARAŠTINA

16,00 

U cijenu je uključen PDV

Ovu sortu nekoć ste doslovno mogli kupiti u ljekarnama jer su je doktori pripisivali kao lijek. Bila je korištena i kao službeno misno vino na šibenskom području. Macerirana 24 h, oplemenjeno finim talogom i starim bačvama slavonskog hrasta ovo vino je kompleksno, ozbiljno, jakog tijela, izrazito sortno, mediteranskog karaktera, ali i dalje sa svježinom Krke i vapnenca. U starini je postojala je tradicija čuvanje Maraštine preko 20 godina. Dođe vam “ka likarija”.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

13.50 %

Godina

2022

Temperatura

10-12 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Maraština

007-spoon-and-fork
Plodovi mora, školjke, bijela riba.
16 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1584 Kategorija:
Vinarija Sladić Ante je obiteljska vinarija u Plastovu, na brežuljku iznad Skradina, u blizini Nacionalnog parka Krka. Beskompromisno vjeruju u autohtone sorte i ulažu ogroman trud u vinograd i vinski podrum poštujući tradiciju i prirodu. Riječ je o vinariji s dugom tradicijom i velikom strašću prema vinarstvu. Mikroklima na nadmorskoj visini od 250 m stvorena jedinstvenim spojem rijeke Krke i Jadranskog mora. Obogaćen zemljom nastalom pod utjecajem mora i rijeke koja je nekada tekla tim područjem dala je puno vapnenca i mješavine različite zemlje koja daje mineralnost i omogućuje stvaranje vina različitih stilova i kvaliteta.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani